Međunarodni praznik rada

Međunarodni praznik rada obilježava se kao spomen na velike radničke prosvjede održane u Chicagu dana 1. svibnja 1886. Godine. Grubišnopoljke i Grubišnopoljci i ove su godine obilježili taj dan, druženjem na ribnjaku „Bara“ Pod organizacijom Grada Grubišno Polje, Turističke zajednice, Zajednice sportskih udruga i Centra za kulturu i informiranje dr Franjo Tuđman.

Unatoč jakom vjetru građani su se okupili u velikom broju i popratili manifestaciju, uživajući u grahu sa svim dodacima i mineralnoj vodi koji se dijeli svim uzvanicima. Nakon svih športskih aktivnosti, tradicionalne biciklijade, biciklističke alke, balota i malog nogometa, na koje su se i ove godine mogli prijaviti svi zainteresirani kandidati, tradicionalni topao grah je i više nego prijao. Hvala organizatorima i sponzorima. Da bi cijela priča bila ljepša, svoj su rad predstavile Grubišnopoljske mažoretkinje, vesele, marljive kao i uvijek, izmamile su nam osmjehe na lice.

Čestitke i našim sudionicima biciklijade koji su se okupili u 10 sati pred Gradskom upravom te krenuli prema Ivanovom selu, pa preko Treglave, Goranje Rašenice,  Peratovica , Grubišnog Polja, konačno odredište bila je Bara, gdje je organiziran ručak i gdje su dodijeljenje nagrade. Čestitke svim sudionicima prije svega na izdržljivosti, unatoč jakom vjetru.

Čestitke i svim sudionicima biciklističke alke

♦ Ivanu Hršaku

♦ Antoniu Školaku

♦ Mariu Palijanu

♦ Antoniu Bilandžiji

♦ Filipu Goleku

♦ Saši Mačkiću

1. mjesto Antonio Školak

2. mjesto Antonio Bilandžija

3. mjesto Filip Golek

Na malom nogometu ( 3 na 3 ) prijavilo se i sudjelovalo 6 ekipa:

♦ FK Bojleri

♦ HDZ Turčević Polje

♦ OPG Kolarić

♦ “Ekipa”

♦ “Trio”

♦ OPG AS

1. mjesto HDZ Turčević Polje

2. mjesto  FK Bojleri

3. mjesto OPG Kolarić

Balote

Sudionici po parovima i po rangu – čestitke svima!

1. mjesto Mihael Rajkovačić i Denis Šimik

2. mjesto Zdenko Pavić i Ivica Ahal

3. mjesto Mario Paljanin i Antonio Bilandžija

4. Adrijan Vlašić i Edo Vanjek

 

Hvala svim sudionicima, organizatorima i uzvanicima na zanimljivom danu i lijepom programu,dogodine!