Neven Hrustić,gitara – nadolazeći koncert u Centru za kulturu i informiranje Grubišno Polje

                        Neven Hrustić

gitara

Program:

John Duarte: Hommage to Wes Montgomery

Ivan Padovec: Fantazija na Bellinijevu temu

Slavko Fumić: Nocturno

Neven Hrustić:Bagatela

                                 Bourree 2014

Andrew York: Reflections

                                 Emergence

                                 By candlelight

                                 Yamour

                                  Letting go

 

 

Gitarist, multiinstralist, aranžer, skladatelj i utemeljitelj vlastitih sastava Neven Hrustić je studirao na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i na Universität für Musik und darstellende Kunst u Grazu.

U bogatoj karijeri je kao solist i kao član ansambala nastupao po cijeloj Hrvatskoj, uključujući nastupe na najznačajnijim festivalima (Dubrovačke ljetne igre, Glazbene večeri u sv. Donatu, Osorske glazbene večeri, Zagrebački ljetni festival), u SAD-u, Engleskoj, Austriji i Sloveniji. Surađivao je s brojnim hrvatskim i stranim glazbenicima.Osnivač je kulturne organizacije Centar za glazbene studije koja je realizirala razne glazbene projekte po cijeloj Hrvatskoj.

Posebno mjesto u njegovom radu zauzimaju kompozicije hrvatskih autora, od prvih tiskanih materijala u hrvatskoj glazbi pa sve do djela modernih kompozitora.

Pozivamo Vas sve da ne propustite, zanimljiv raznolik program,melodije popularnog prizvuka vješto razrađene u klasičnom gitarskom slogu.

Koncert će se održati u Centru za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman u Grubišnom Polju (potkrovlje zgrade) u četvrtak 14.05.2015. s početkom u 18 sati. Pozivamo sve ljubitelje glazbe, da uživaju u ovom virtuozu potpuno besplatno. Ulaz je otvoren za sve. Očekujemo Vas!