Obavijest o zatvaranju za javnost

Poštovani sugrađani, obavještavamo Vas da je Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman od danas 16. ožujka 2020. god. temeljem Zaključka s hitne sjednice Stožera civilne zaštite Grada Grubišnog Polja zatvoren za javnost. Sve daljnje obavijesti o ponovnom otvaranju možete pratiti na našim službenim stranicama.

Dani kruha

Ispred Osnovne škole održani su Dani kruha i zahvala na plodovima zemlje. Osnovnoškolci i srednjoškolci su ovom prigodom pripremili kruščiće, pogače, kiflice i još mnogo toga.
Hvala i roditeljima koji su pomogli djeci da pripreme toliki bogati asortiman hrane.

Dječji tjedan 2018.god.je završen, ali ne plašite se bit će svake godine!

CIK je u suradnji s Gradskom knjižnicom organizirao mnogobrojne kreativne radionice, društvene igre i događaje za djecu.
Kroz dječji tjedan smo poticali djecu da češće sudjeluju u kreativnim aktivnostima gdje nauče razmišljati “izvan kutije” i stvore hobije koji će im kasnije u životu pomoći kako bi se nosili sa stresom današnjice. Teta Jesen posjetila je Dječji vrtić „Tratinčica“, donijela im je plodove i mirise jeseni. Pečene kestene je djelila djeci kroz cijeli dječji tjedan.
Tvornica lutaka s predstavom „Grašak na zrnu kraljevne“ je nasmijala naše najmlađe mališane iz vrtića i osnovne škole. Dječji tjedan smo završili s K-POP party-jem gdje su djeca i mladi naučili o Koreanskoj kulturi, a hip-hop i breakdance plesači naučili djecu i mlade osnove hip-hop-a.

Na EU prvenstvu u Sokobanj mažoretkinje su osvojile zlatnu i brončanu medalju!

Nastupom na EU prvenstvu u Sokobanji, Srbija Juniorke su donijele doma zlatnu medalju prvu u 9. godina postojanja, dok brončanu medalju su nam donijele Kadetkinje.
Sati treniranja i odricanja. Ali vrijedilo je! Djevojke su ga zaslužile! One su primjer svima nama. I stoga zaslužuju veliku pohvalu i čestitke i veliko hvala od srca jer su Grubišno Polje toliko puta učinile velikim gradom.

“Svaka čast i hvala na ogromnom trudu svim djevojkama koje su se odricale praznika kako bi se na Europskom prvenstvu pokazale najbolje sto možete. Također zahvaljujem se i svima koji su bili maksimalna podrška našim djevojkama jer upravo je podrška ta koja djevojkama daje vjetar u leda!
Trenerice, frizerke, roditelji i voditelji hvala” – rekla je Adrijana Župljanin

Hercegovac i Sirač

Za grubišnopoljske mažoretkinje nema odmora ni tokom ljeta. 
24.08. su bile na Danima krumpira u Hercegovcu i 1.9.na Danima šljiva i rakije u Siraču (reci “NE” alkoholu;) ) Ponosimo se na njihov uspjeh i trud! Samo tako nastavite i na Europskom prvenstvu!

Pidžama party mažoretkinje

Nakon priprema za Europsko prvenstvo u Sokobanji Srbija, mažoretkinje su organizirale Pidžama party u petak. Voditeljica Adrijana je puštala filmove do 3 ujutro (pogledali su 4 filma) sve dok nisu svi zaspali kolektivno.
Ujutro nakon doručka su nam otplesali zumbu i malo se sunčali kako bi upili energiju za daljnja natjecanja.

Cvjetna radionica 3.5.2017.

Lijepo vrijeme nas uvijek potiče na kreativnost i stvaranje, a uz to uvijek vežemo i šarenilo i maštu. Upravo takva je bila i naša jučerašnja dječja radionica – šarena i maštovita. Djeca su, kao i uvijek, na sat vremena zaposlila svoje vrijedne ručice i izradila pregršt cvjetova koji će biti dio dekoracije za cvjetni korzo krajem ovog mjeseca.

Međunarodni praznik rada

Međunarodni praznik rada obilježen je cjelodnevnim aktivnostima. Započelo je biciklijadom ispred gradske uprave koja je završila na izletištu Bara. Na Bari je poslužen grah svim gostima, a poslije dobrog ručka nastavio se sportski program. Popodnevni sati bili su rezervirani za kulturno umjetnički program i za kraj, kao poklon grada, nastupile su Gazde.